Ads Top

HUAWEI P Smart Z 2019 met uitschuifbare camera

De Huawei de HUAWEI P Smart Z 2019 valt vooral op door zijn uitschuifbare camera en Full HD beeldscherm. Het toestel is volgens de Chinese fabrikant gericht op studenten en young professionals en combineert ‘geavanceerde technologie met een voordelige prijs’.

Het meest opvallende detail aan de HUAWEI P Smart Z 2019 is de 16 MP uitschuifcamera. Bij normaal gebruik is deze veilig in de smartphone opgeborgen, maar als de selfiestand wordt geactiveerd, komt de camera automatisch naar boven. Het door een motor aangedreven mechanisme is volledig nieuw door Huawei ontwikkeld.

De uitschuifbare camera is uitvoerig getest op herhaald gebruik. De voorkant van het mechanisme kan de directe impact van een object met een gewicht van 12 kilo aan. Mocht de smartphone onverhoopt vallen, dan herkennen sensoren de vrije val, waarop de camera zo snel mogelijk wordt ingetrokken en mogelijke schade wordt geminimaliseerd.

De uitschuifbare camera is volgens Huawei zelf uitvoerig getest op herhaald gebruik. De voorkant van het mechanisme kan de directe impact van een object met een gewicht van 12 kilo aan. Mocht de smartphone onverhoopt vallen, dan herkennen sensoren de vrije val, waarop de camera zo snel mogelijk wordt ingetrokken.

De door AI ondersteunde frontcamera herkent acht verschillende scènes, waaronder blauwe luchten, natuurgroen, interieur en sneeuwlandschappen. De 1.0µm pixels en F/2.2 diafragma passen automatisch de belichting en achtergrond in portretfoto’s aan. Daarnaast heeft deze camera AI backlight imagery technologie, AI beautymodus en 3D portretbelichtingseffecten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.