Ads Top

Deze series mag je niet missen: Geub en Undercover

Netflix is in de afgelopen jaren gegroeid van online videotheek naar een megaproductiehuis van series, films en documentaires. Dit jaar zal de streamgigant maar liefst 15 miljard euro uitgeven aan het maken van nieuwe originele content.

Gelukkig ook aan originele Nederlandstalige series – vanaf deze maand kijk je namelijk naar Undercover; een spannend kat-en-muisspel tussen undercoveragenten Lemmens en De Rooij (gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver) en drugskoning Ferry Bouman (Frank Lammers). Als de agenten naast de villa van Bouman gaan wonen en langzaam bevriend raken met hem en zijn familie, komt Bouman door zijn mollen bij de politie steeds dichterbij hun ware identiteit.

Houd je van droge humor? Dan mag je Geub, de nieuwe serie van de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels met zijn karakteristieke nasale stem niet missen. Geubels speelt in Geub een fictieve versie van zichzelf. Gelukkig maar, want als in zijn echte leven zijn vrouw er ook plots met een bejaarde vandoor zou gaan, zijn carrière in het slop zou raken en hij geldproblemen kreeg, zou er nog maar weinig te lachen zijn. Nu te zien op Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.