Ads Top

Caiway introduceert nieuwe abonnementen

Caiway introduceert nieuwe glasvezelabonnementen onder de naam Internet en TV. De abonnementen komen in drie varianten: Voordelig, Slim en Snel. De drie varianten zijn allemaal inclusief Interactieve TV met de functionaliteiten opnemen en pauzeren. Vaste telefonie wordt vanaf nu als optie aangeboden in het pakket. Klanten met een coax-aansluiting behouden hun tv-aansluiting zonder extra kosten daarvoor.

Caiway biedt naast de nieuwe Internet en TV - pakketten, ook een nieuw los internetabonnement aan via glasvezel: Alleen Internet XL (450 Mbit/s).

De Internet en TV - pakketten komen in drie varianten met verschillende internetsnelheden en tarieven. Bij de pakketten Slim en Snel kan de klant kiezen voor een gratis tweede interactieve tv-ontvanger. Voor nieuwe Caiway-internetklanten van deze pakketten geldt tot 27 mei 2019 een promotie met een abonnementsprijs van 35 euro voor de eerste zes maanden. Daarbij worden de monteurskosten (85 euro) en de verzend- en administratiekosten (19,95 euro) niet in rekening gebracht.

Vanaf 7 mei introduceert Caiway een extra snelle variant voor klanten die alleen internet nodig hebben: Alleen Internet XL. Dit pakket heeft 450 / 450 Mbit/s up- en download en kost 54,95 euro per maand. Caiway bood al een pakket aan met Alleen Internet (150 / 150 Mbit/s up- en download) van 39,95 euro per maand. Beide pakketten worden geleverd inclusief een glasvezelmodem met Wifi.

Tot en met 27 mei 2019 geldt voor beide pakketten een promotieactie. Nieuwe Caiway internetklanten betalen voor de eerste zes maanden 35 euro per maand, ongeacht het Alleen Internet pakket dat men kiest. Daarbij worden de monteurskosten (t.w.v. 85 euro) en de verzend- en administratiekosten (t.w.v. 19,95 euro) voor beide pakketten niet in rekening gebracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.