Ads Top

Sony kondigt beschikbaarheid BRAVIA ZG9 8K HDR LED Tv’s aan

Sony introduceert de ZG9-serie BRAVIA 8K HDR Tv’s in een 85- en 98-inch beeldformaat. Het 85-inch model is vanaf begin juni verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Het 98-inch model zal vanaf eind juni beschikbaar zijn.

De BRAVIA ZG9 8K HDR LED TV serie produceert volgens Sony 'hoogwaardige HDR beeldkwaliteit' via de Picture Processor X1 Ultimate. De X1 Ultimate heeft een uniek algoritme speciaal ontwikkeld voor 8K resolutie. Dit algoritme kan op intelligente wijze objecten in beeld detecteren en analyseren.

Grootformaat tv's zijn steeds populairder en Sony wil met de nieuwe ZG9 85- en 98-inch modellen een bioscoop in de huiskamer aanbieden. Om een hoogwaardig beeld te garanderen voor deze inchmaten introduceert Sony haar eerste 8K HDR consumententelevisie.

Met twee keer zoveel horizontale en verticale lijnen levert 8K viermaal zoveel pixels als 4K (of 16 keer de resolutie van Full HD). Deze hogere resolutie zorgt voor een meeslepender kijkervaring.

Nauwkeurige geluidsplaatsing speelt een belangrijke rol bij grootformaat beeldschermen. Sony heeft het concept van Acoustic Surface-geluidstechnologie uitgebreid naar de ZG9. Dit onder de noemer Acoustic Multi-Audio waarbij vier naar voren gerichte luidsprekers zijn geïntegreerd in de aluminium bezel. Zowel aan de boven- als onderkant van de TV zijn twee speakers voorzien om de geluidsplaatsing zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.