Ads Top

Tweede seizoen ‘The Good Doctor’ vanaf 11 november te zien bij Videoland

Fans van de Amerikaanse dramaserie ‘The Good Doctor’ hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen. Na het veelbekeken eerste seizoen keert Dr. Shaun Murphy vanaf zondag 11 november weer terug bij Videoland. De eerste twee afleveringen zijn dan gelijk te bekijken. Vervolgens komt wekelijks op zondag een nieuwe aflevering online.

‘The Good Doctor’ gaat over Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Shaun verruilt het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis. Het personeel en het bestuur zijn in eerste instantie sceptisch door zijn stoornissen, maar zijn enige aanhanger, dr. Aaron Glassman, daagt hen uit om Shaun een kans te geven. Al snel wordt duidelijk dat Shaun een grote aanwinst is voor het ziekenhuis, maar de samenwerking gaat niet zonder slag of stoot.

Het tweede seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde, en de vragen die de kijker na de seizoensfinale had, worden in de eerste aflevering grotendeels beantwoord. Ook keert een belangrijk persoon uit Shauns leven terug in de serie. Dit seizoen is Freddie Highmore niet alleen te zien als acteur, maar bewees hij ook als schrijver van de eerste aflevering zijn dienst.

Het eerste seizoen van ‘The Good Doctor’ was een wereldwijde hit. In de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Spanje was het de best bekeken televisieserie. Hoofdrolspeler Freddie Highmore ontving voor zijn rol als Dr. Shaun Murphy een Golden Globe-nominatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.