Ads Top

Amac opent nieuw filiaal in Hilversum

Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, opent zaterdag 13 oktober in Hilversum een op mediaprofessionals toegespitste vestiging. De nieuwe vestiging heeft een Nederlandse ‘Apple-primeur’: het nieuwste lichtplan en meubels van de Amerikaanse techgigant.

Het filiaal aan de Kerkstraat 32 in Hilversum is de 46e Amac-vestiging in Nederland en na Bussum de tweede in ’t Gooi. De nieuwe vestiging is een maatje groter dan de vorige, namelijk 240 vierkante meter. Het assortiment is volledig gericht op de Apple-trends in ’t Gooi.

Het marktaandeel van Apple in mediahoofdstad Hilversum is hoger dan in de rest van Nederland. Amac heeft daarom het assortiment in het nieuwe filiaal op die klantenkring aangepast en levert bovendien meer producten op maat, onder meer Macs met een grotere opslag, modellen met een snellere videokaart of een hogere processor-snelheid.

Ook is er een grotere servicebalie waar later dit jaar een lokale reparatieservice komt. Daarnaast is de iMember-service populair in 't Gooi; de dienst waarbij Amac zijn klanten tegen een vast jaarlijks tarief trainingen en ondersteuning biedt.

(Foto: Wouter Hagens)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.