Ads Top

Sportmaand oktober: geniet van voetbal, Formule 1 en darts

Delta organiseert Sportmaand Oktober. Naast de gebruikelijke wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB beker zullen voetballiefhebbers vooral uitkijken naar de Champions League ontmoetingen van Ajax en PSV. In de tweede ronde van de groepsfase speelt Ajax op 2 oktober in de Allianz Arena tegen het Bayern München van Arjen Robben. De nummer twee van poule E tegen de nummer één dus, want Ajax staat verrassend eerste na de mooie overwinning op AEK Athene (3-0).

Een dag later mag PSV aan de bak in groep B. De Eindhovenaren ontvangen Inter Milan (de nieuwe club van Stefan de Vrij) en kunnen een overwinning goed gebruiken na de 0-4 nederlaag tegen Barcelona. Kansloos is PSV zeker niet, want Inter draait bepaald niet soepel in de Italiaanse competitie.

Weer twee dagen later, op 5 oktober, spelen de OranjeLeeuwinnen in Breda de eerste van twee play-off wedstrijden tegen Denemarken. Het is de laatste kans op een Europees WK ticket voor de Europese titelhouder, die in het geval van winst op de Deense dames nog mogen aantreden tegen de winnaar van de wedstrijden tussen Zwitserland en België.

Zaterdag 13 oktober is voor het Nederlands voetbal alweer de volgende grote dag, als het Nederlands mannenelftal in het kader van de Nations League Duitsland ontvangt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.