Ads Top

Telenet Play More highlights oktober 2018

De Belgische kabelaar Telenet biedt deze maand weer nieuwe series:

Murder On The Orient Express
Vanaf 13 oktober
Première op 13/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.


Een zaak voor de bekendste snor van deze wereld. Kenneth Branagh tovert het wereldberoemde verhaal van Agatha Christie opnieuw op het grote scherm. Zelfs als je het einde al kent, slaagt Branagh er moeiteloos in om je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Vooral dankzij zijn zeer geslaagde Poirot – die hij zelf speelt – en de selectie van een indrukwekkende sterrencast (Depp, Pfeiffer, Dench, Jacobi, Defoe, Cruz). ‘Murder’ is lekker nostalgisch, vintage Christie, de perfecte zondagnamiddagfilm.

Jumanji: welcome to the jungle Vanaf 20 oktober
Première op 20/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.


The Rock vs. ‘the jungle’. Een vervolg op het familie-CGI-vehikel met Robin Williams? Nee, deze ‘Jumanji’ is een heel ander beestje. Een wervelende, spannende, grappige en nostalgische avonturenfilm waarin een stel tieners plotseling in het gelijknamige videospel terechtkomen en de gedaante aannemen van Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillian en Kevin Hart. Wat dan volgt is een machtige mix van zalige moppen, coole one liners, acteurs die de draak steken met hun eigen imago, schitterende CGI en adembenemende avonturen.

Black Panther
Vanaf 27 oktober
Première op 27/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.


Wakanda forever! Marvel maakte al enkele verbluffende superheldenfilms, maar verrast de kijker opnieuw met een waanzinnige superheld, een nieuwe adembenemende wereld én een van de beste (en coolste) slechterikken in ‘comicbook’-filmland. ‘Black Panther’ is veruit de coolste en stijlvolste film uit de Marvel Cinematic Universe. De actie spat van je scherm, de soundtrack zweept je op, het Afro-futurisme is adembenemend, Michael B. Jordan steelt de show als slechterik (!) en er is een lekker sadistische Andy Serkis als kers op de taart.

Darkest Hour
Vanaf 6 oktober
Première op 6/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.


Fabelachtige Gary Oldman. Biopics staan of vallen met twee zaken: de persoon die het onderwerp van de film is en de persoon die die persoon speelt. In beide gevallen kan je van ‘Darkest Hour’ het allerbeste sinds zeer lang verwachten. Gary Oldman kruipt op verbluffende wijze in de huid van een van de meest iconische politici uit de moderne geschiedenis: Winston Churchill. De transformatie van Oldman is zo fenomenaal dat je de acteur zelfs helemaal niet herkent. Zijn vertolking werd bekroond met een Oscar, BAFTA en Golden Globe.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.