Ads Top

Streamingplatform met uitsluitend horror- en thrillercontent

Vandaag lanceert Jan Doense in samenwerking met Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution FEAR UNLIMITED, een streamingplatform met uitsluitend horror- en thrillercontent.

De joint venture beschikt over een catalogus van honderden 'angstaanjagende films' die voor het merendeel niet op andere streamingdiensten zijn te vinden. Daarnaast wordt samengewerkt met diverse externe partners, waaronder het fanzine Schokkend Nieuws.

FEAR UNLIMITED krijgt een abonnementsvorm en is vanaf 30 december 2018 voor 7,99 euro per maand beschikbaar in de gehele Benelux. Onder het ruime aanbod vallen o.a. duistere titels als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind. Ook wordt FEAR UNLIMITED een ontmoetingsplek voor genreliefhebbers en -filmmakers uit Nederland en België en zal er een groot aanbod aan korte films te zien zijn.

Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruik maken van een introductieaanbieding van 6,66 euro per maand gedurende de eerste zes aanden.

Jan Doense is filmmaker en organisator van filmevenementen. Zijn bijnaam Mr. Horror dankt hij aan zijn jarenlange werkzaamheden in het Nederlands-Belgische horror-, fantasy- en sciencefiction-circuit. Hij stond o.a. aan de wieg van het Imagine Film Festival, het fanzine Schokkend Nieuws en De Nacht van de Wansmaak. Tegenwoordig is hij organisator van het filmfestival Amsterdamned en de Halloween Horror Show, die afgelopen week respectievelijk hun derde en negende edities beleefden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.