Ads Top

Family7 en GrootNieuwsRadio te ontvangen via satellietaanbieder JOYNE

Groot Nieuws Radio is recent toegevoegd aan het zenderpakket van satellietprovider JOYNE. Samen met de reeds aanwezige christelijke zender Family7 vormt dit een aantrekkelijk aanbod voor een grote doelgroep die graag kijkt naar tv-programma’s en luistert naar radio-uitzendingen waarin het evangelie centraal staat.

Family7 en Groot Nieuws Radio maken deel uit van het JOYNE Travel Lite pakket, waarin uiteraard ook de Nederlandse publieke en commerciële zenders zijn opgenomen. Dit pakket is vanaf €13 per maand te ontvangen.

Family7 is de 24/7 christelijke zender van Nederland met tv-programma's die je meer vertellen over de liefde van God. Van snelle, leuke tv met inhoud tot opbouwende documentaires, talkshows, films, series, kinderprogramma’s en diepgaande bijbelstudies. Family7 is 100% schoon. Dus zonder grof taalgebruik, zinloos geweld en seksuele uitspattingen.Geplaatst in:
Christendom
 Protestantisme
 Religie en theologie
 Christelijke jeugd


JOYNE biedt satelliettelevisie aan via de Eutelsat 9B-satelliet. Hiervoor is een satellietschotel en satellietontvanger nodig. JOYNE is alleen te koop via circa 350 JOYNE partners. Zij adviseren graag welke apparatuur bij de wensen past en leggen het gebruik uit. Daarnaast hebben alle JOYNE partners toegang tot het online platform om een abonnement aan te maken en indien gewenst helpen zij met het activeren en/of wijzigen daarvan.


Joyne B.V.plaats:Baarnwebsite:https://www.joyne.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.