Ads Top

Videoland presenteert vierdelige documentaireserie Famke Louise

In de nieuwe documentaireserie van Videoland ‘Famke Louise’ geeft artiest, YouTube-ster en model Famke Louise een intiem kijkje in haar hectische leven. De vierdelige serie is een oprecht, rauw en onthullend portret dat dicht op de huid is geschoten. In de documentaire is onder meer te zien hoe Famke Louise omgaat met de extreme roem, ambitie, offers en haters. De serie, geregisseerd door fotograaf en documentairemaakster Elza Jo Tratlehner, is vanaf 4 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

‘Famke Louise, de documentaire’ is de allereerste documentaireserie over de veelbesproken Famke Louise, waarin een compleet andere kant van de artiest naar voren komt en de kijker haar van dichtbij leert kennen. Zo komen onder meer de verschillende contrasten in haar leven aan bod; van een powervrouw die continue in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand, tot de vele fans en volgers versus de haters. Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?

Elza Jo Tratlehner, o.a. bekend van de veelgeprezen documentaire ‘Jolene’, regisseerde het portret: “Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen. Voor mij staat zij model voor het nieuwe feminisme. Ze heeft zo’n enorm doorzettingsvermogen, is een ontzettend sterke vrouw en heeft een eigen, interessante kijk op de wereld en de positie van de vrouw. Ook vond ik het fascinerend om te zien hoe haar generatie omgaat met Social Media, waarbij het echte leven overvloeit in het virtuele leven en andersom. Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken. Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen zich dat niet beseffen.’’

‘Famke Louise’ is geproduceerd door NEWBE en Halal en is vanaf 4 november in zijn geheel alleen te zien bij Videoland. Iedere aflevering duurt 25 minuten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.