Ads Top

Sony introduceert robuuste en snelle SD-kaart

Sony introduceert een nieuwe serie high-performance geheugenkaarten. De SD-kaarten hebben zeer hoge schrijfsnelheden en een design dat buigbestendig is tot 180N en valbestendig tot 5 meter. Ze zijn tevens waterbestendig (classificatie IPX8) en stofbestendig (classificatie IP6X).

De nieuwe geheugenkaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB of 128GB. Een vernieuwd algoritme voorkomt verlies aan schrijfsnelheid. Daarnaast draagt het algoritme bij aan de burstopnamesnelheid van de camera. Een andere eigenschap van deze SD-kaart is de snelle leessnelheid tot 300MB/s. Gekoppeld aan een geheugenkaartlezer, kunnen de kaarten grote volumes en bestandsformaten snel overzetten naar een computer, waardoor professionals efficiënter kunnen werken.

De SD-kaarten zijn 18 keer sterker dan standaard SD-kaarten dankzij een monolithische structuur. De kaarten zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen en geperst uit één stuk zonder open ruimtes. Dit dankzij een contactloos-design zonder schrijfbeveiligingsschakelaar. Deze structuur garandeert dat de SF-G TOUGH series beter bestand is tegen buigen en dat losse onderdelen volledig achterwege konden worden gelaten.

De nieuwe SF-G TOUGH-geheugenkaarten met een capaciteit van 32 GB, 64 GB en 128 GB zijn vanaf oktober 2018 verkrijgbaar in de Benelux.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.