Ads Top

Ik Weet Wie Je Bent goed teruggekeken op NPO Start

Het nieuwe tv-seizoen is ook op NPO Start goed begonnen. De nieuwe Nederlandse dramaserie Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) is na een succesvolle lancering op televisie (gestart met bijna een miljoen kijkers) ook goed ontvangen op NPO Start.

In amper twee weken tijd zijn de eerste twee afleveringen in totaal zo’n 225.000 keer teruggekeken. Dit aantal blijft stevig doorgroeien omdat steeds meer kijkers aanhaken en ook het terugkijken via kabel en de NPO 3-website voor extra kijkers zorgt.

Ook het slotseizoen van The Bridge (KRO-NCRV) en het eerste seizoen van Klem (BNNVARA) doen het goed in deze zomer vol spannende series op NPO Start. De series werden deze zomer meer dan een miljoen keer teruggekeken.


Op donderdag 13 september begint het langverwachte tweede seizoen van Klem (BNNVARA) op NPO 1, maar de eerste aflevering kan al vanaf donderdag aanstaande (6 september) exclusief op NPO Start Plus worden bekeken. Elke nieuwe aflevering van deze serie is vervolgens op NPO Start Plus te zien een week vóór uitzending op tv.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.