Ads Top

Orange Belgium breidt zijn Love-aanbod uit

Vanaf 20 september kunnen Love-klanten van Orange Belgium enkele nieuwe zenders ontvangen:

Vlaamse klanten kunnen afstemmen op MENT TV, njam!, Dobbit TV en Plattelands TV. In Wallonië kunnen klanten genieten van de populaire nieuwszender LCI en van de series en films op TF1 Séries Films.

MENT TV is dé zender met feelgood music voor de liefhebber van Vlaamse muziek die graag luidkeels meezingt; njam! is de populaire kookzender waar de bekendste Vlaamse koks je leren gezond te koken; Dobbit TV is de doe-het-zelfzender waar Roger je het hele jaar door toont hoe je wat je zelf doet, meestal beter doet; Plattelands TV is de zender voor de Vlaamse plattelandsliefhebber met de focus op het dagelijkse leven op de boerderij en op het platteland, paardrijden, jagen en vissen; LCI is een Franse nieuwszender die de klok rond het laatste nieuws brengt; TF1 Séries Films (voorheen HD1) toont de mooiste langspeel- en kortfilms en de beste Amerikaanse en Franse series.

Eind juni waren al 136.000 klanten ingetekend op Love. Voor 79 euro per maand krijg je met Love Unlimited onbeperkt mobiel internet, onbeperkt bellen, onbeperkt internet thuis en een rijk gevuld tv-aanbod.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.