Ads Top

Sony kondigt beschikbaarheid AF9 OLED en ZF9 LCD series aan

Sony introduceerde vorige maand de MASTER-seriesAF9 OLED en ZF9 LCD BRAVIA Tv’s. Deze modellen zijn vanaf nu als pre-order te bestellen bij alle erkende Sony dealers in de Benelux.

De AF9 OLED en ZF9 LCD Tv’s produceren volgens Sony hoogwaardige 4K HDR beeldkwaliteit met behulp van de nieuwe Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de weergave van een natuurgetrouw beeld.

Speciaal voor de MASTER-series introduceert Sony samen met Netflix, de Netflix Calibrated Mode. Deze functie is speciaal ontwikkeld om de beeldkwaliteit te garanderen zoals de producent het bedoeld heeft. Door deze optie in het menu te selecteren reproduceert Netflix Calibrated Mode automatisch de beeldweergave.

Ook is de MASTER-series gereed voor CalMAN, de beeldkalibratiesoftware van Portrait Displays. CalMAN wordt door professionals gebruikt als tool voor kwaliteitscontrole bij de contentproductie.

De AF9 is ook uitgerust met de Pixel Contrast Booster, een paneelcontroller voor OLED. Dit maximaliseert het dynamische bereik door het gebied van kleurreproductie met hoge helderheid te verbreden. Beelden worden verbeterd met extra detail en textuur.


Zowel de AF9- als de ZF9-serie draaien het Android TV besturingssysteem van Google.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.