Ads Top

NashvilleTV is ‘Zender van de Maand’ bij Kabelnoord

De nieuwe televisiezender NashvilleTV, die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is de hele maand september gratis te ontvangen voor alle digitale abonnees van Kabelnoord. Als ‘Zender van de Maand’ is NashvilleTV tot 1 oktober te bekijken op het vaste kanaal 365. De muziekzender maakt bij Kabelnoord deel uit van het pluspakket ‘Avontuur’, dat te bestellen is via de website van de Friese televisieprovider.

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. Meer informatie is te vinden op nashvilletv.nl. Op deze website, die wordt gedeeld met internetradiostation en mediapartner Nashville FM, kan de liefhebber terecht voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen.

NashvilleTV is onderdeel van het televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat naast NashvilleTV bestaat uit TV Oranje (muziek van eigen bodem) en SchlagerTV (Duitstalige muziek). MUZIEKKIOSK wordt technisch ondersteund door Basmedia in Steenwijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.