Ads Top

Zomer van spannende series op NPO Start

Liefhebbers van spannende series kunnen deze zomer hun hart ophalen. KRO-NCRV zendt tijdens de detectivemaand (15 juni-15 juli) elke dag een nieuwe detective uit op NPO 2. Deze detectives zijn allemaal via NPO Start en NPO Start Plus te kijken. Maar ook andere spannende series, zoals Klem, Killing Eve en het slot van The Bridge.

Het worden extra lange zomernachten voor de abonnees van NPO Start Plus: zij kunnen alle spannende series van de NPO deze zomer bingewatchen waar en wanneer ze maar willen.

Releasedates:

7 dagen NPO Start en hele seizoen op NPO Start Plus:

15 juni Vera seizoen 8 (KRO-NCRV)

17 juni Dicte seizoen 3 (KRO-NCRV)

18 juni Rebecka Martinsson seizoen 1 (KRO-NCRV)

19 juni Born to Kill seizoen 1 (KRO-NCRV)

20 juni George Gently seizoen 7 (KRO-NCRV)

23 juni Beck seizoen 7 (KRO-NCRV)

4 juli George Gently seizoen 8 (KRO-NCRV)

24 juli Bad Banks (AVROTROS)

18 aug The Sandhamn Murders seizoen 3 (KRO-NCRV)

Vooruitkijken via NPO Start Plus, later ook terug te kijken via NPO Start:

15 juni The Bridge IV (KRO-NCRV)

22 juni Endeavour Morse seizoen 5 (KRO-NCRV)

2 juli Killing Eve (BNNVARA)

The Bridge IV (KRO-NCRV)

Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord. Ondertussen zit Saga in de gevangenis. The Bridge IV wordt het slotseizoen, The Bridge I t/m III zijn nu al te zien op NPO Start Plus.

Rebecka Martinsson (KRO-NCRV)

In het noorden van Zweden wordt predikante Mildred Nilsson dood aangetroffen. Rebecka Martinsson keert terug naar haar geboortedorp voor de uitvaart. Nilsson had veel vijanden. Zowel met haar werkgever als de mannen in het dorp en de jachtvereniging was ze in conflict geraakt. Toch loopt het politieonderzoek vast. Als juriste Rebecka Martinsson belastend materiaal vindt en dat aan de politie overhandigt, wordt het onderzoek heropend.

Born to Kill (KRO-NCRV)

Sam lijkt een gewone puber: hij is charmant en kwetsbaar. Ogenschijnlijk is Sam ook een goedwillende tiener want hij houdt ouderen gezelschap in het ziekenhuis waar zijn moeder werkt. Maar er is iets grondig mis, want Sam heeft heimelijk moordneigingen.

Bad Banks (AVROTROS)

Een jonge bankmedewerkster raakt in een intrige verstrikt en wordt gedwongen haar eigen bank schade toe te brengen. Het gevolg is een crisis die volledig uit de hand loopt.

Killing Eve (BNNVARA)

Eve heeft een kantoorbaan bij MI5 die haar droom om spion te worden bij lange na niet kan vervullen. Villanelle is een ongrijpbare moordenares die geniet van de luxe waarmee ze zich dankzij haar werk kan omringen. Deze twee razend slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, wat leidt tot een spannend kat-en-muisspel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.