Ads Top

Telenet verlengt overeenkomst met Eleven Sports

Telenet en Eleven Sports Network hebben hun strategische samenwerking met 3 jaar verlengd. Daardoor zullen de Spaanse, Italiaanse en Duitse voetbalcompetities ook de komende 3 seizoenen te bekijken zijn via Play Sports, net als de NBA. Nieuw is dat ook het derde lineaire kanaal van Eleven Sports Network, Eleven Sports 3, zal toegevoegd worden aan het Play Sports aanbod. Dit betekent dat de Play Sports kijker zal kunnen genieten van een breder sportaanbod dan ooit tevoren.

Met Jupiler Pro League, Premier League, Eredivisie en Europa League heeft Play Sports al heel wat mooi voetbalgeweld in petto. Door de hernieuwde samenwerking met Eleven Sports Network kunnen La Liga, Serie A, Bundesliga en de Europese kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 aan dat lijstje worden toegevoegd. Ook fans van de Amerikaanse basketcompetitie NBA blijven aan hun trekken komen.

Deze zomer wordt ook het derde kanaal van Eleven Sports Network, Eleven Sports 3, aan het Play Sports aanbod toegevoegd. Naast extra voetbalwedstrijden uit La Liga, Serie A of Bundesliga is daar ook heel wat andere live sportactie te bekijken: de Euro Hockey League, Cage Warriors en UFC Fighting,  darts, etc. Play Sports blijft dus ook inzetten op andere sporten. Eleven Sports 3 zal in Vlaanderen standaard worden toegevoegd onder kanaalnummer 214, in Brussel onder kanaalnummer 630.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.