Ads Top

Nu ook films downloaden bij Ziggo

Vanaf vandaag kunnen Ziggo-klanten met de Ziggo GO app gratis de meeste films en series uit het Movies & Series (XL) pakket downloaden naar hun smartphone of tablet.

Met de Ziggo GO app kun je al live tv kijken en programma’s terugzien. Films en series zijn met een internetverbinding on demand te zien en zijn nu dus ook op maximaal twee apparaten te downloaden, inclusief alle HBO-titels. De titel die is gedownload blijft maximaal 30 dagen beschikbaar.

Als je de download eenmaal hebt gestart, blijft de download nog 2 dagen bewaard. Deze functie is beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android 4.4 of hoger of iOS 10.0 of hoger. Later zal de functie ook worden toegevoegd aan de Windows 10-versie van de app.

Klanten met de Ziggo GO app kunnen via de downloadbutton zien welke films en series te downloaden zijn. Voor het downloaden is een Wifi- of 3G/4G-internetverbinding nodig. Na het maken van de afspeellijst kan de klant waar hij maar wil zijn favoriete films en series kijken, zonder internetverbinding. Dus overal in de wereld, ook op vakantie of op zakenreis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.