Ads Top

Nieuwe Kinepolis-bioscoop in 's-Hertogenbosch feestelijk geopend

Kinepolis opent vandaag een gloednieuwe bioscoop in 's-Hertogenbosch met de nationale première van de Nederlandse film 'Redbad'.

Voor Kinepolis is het de vierde nieuw gebouwde bioscoop in twee jaar in Nederland (na Kinepolis Dordrecht, Breda en Jaarbeurs Utrecht).

Kinepolis betrad de Nederlandse markt in 2014 en heeft er nu reeds 18 bioscopen, waarvan acht (inclusief 's-Hertogenbosch) de Kinepolis merkervaring bieden en de naam Kinepolis dragen.

De nieuwe bioscoop in 's-Hertogenbosch beschikt over 7 zalen - goed voor 1.027 stoelen - die allen zijn uitgerust met laserprojectie. Laserprojectoren verbruiken bovendien minder energie dan projectoren op basis van Xenon-lampen.

Kinepolis 's-Hertogenbosch is na Breda en Jaarbeurs Utrecht de derde Kinepolis-bioscoop in Nederland die in alle zalen laserprojectie biedt.

Bovendien is één van de zalen, zaal 7, een 'Laser ULTRA' zaal: 4K laserprojectie wordt gecombineerd met het Dolby Atmos-geluidssysteem, waardoor bezoekers zich nog meer in het midden van de actie wanen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.