Ads Top

Canal Digitaal breidt aantal kanalen en mogelijkheden TV App fors uit

Het aanbod van Canal Digitaal dat beschikbaar is in de Canal Digitaal TV App blijft groeien. Afgelopen maand zijn de zenders BabyTV, CNN, E! Entertainment en Disney Channel aan de TV App en live tv via de website toegevoegd.

Daarnaast heeft Canal Digitaal voor een groot aantal zenders nu ook TV Gemist en Begin Gemist beschikbaar gemaakt: de mogelijkheid om programma’s tot 7 dagen terug te kijken en programma’s die al begonnen zijn vanaf het begin te kijken. Nu ook beschikbaar voor National Geographic HD, National Geographic Wild HD, CNN, Cartoon Network, CMusic TV HD, iConcerts HD, Brava HD, Travelxp HD, History HD en Disney Channel. Dit is voor zowel gebruikers van de TV App en de webportal als klanten die gebruikmaken van de interactieve settopboxen van Canal Digitaal.

Daarnaast is er volgens de aanbieder ook goed nieuws voor de Ziggo Sport Totaal- en FOX Sports Compleet-kijkers, want ook op die kanalen heb je nu de mogelijkheid om programma’s tot 7 dagen terug te kijken en programma’s opnieuw te kijken vanaf het begin.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.