Ads Top

RTL sleept rechten ‘UEFA Europa League’ binnen voor komende drie jaar

Ook de komende jaren zitten Nederlandse voetbalfans goed bij RTL. De ‘UEFA Europa League’ blijft tot en met 2021 te zien bij RTL 7 en via zijn online platformen. Het gaat om de uitzendrechten van zowel 25 live wedstrijden als de samenvattingen van alle overige ‘EUFA Europa League’ wedstrijden. In de eerste tien speelrondes worden per avond de twee meest in het oog springende wedstrijden live uitgezonden, daarna is er nog één live wedstrijd per avond. In de uitgebreide samenvattingen worden de overige wedstrijden geanalyseerd.

De opzet van de ‘UEFA Europa League’ blijft de aankomende seizoenen ongewijzigd. In totaal staan er vijftien speelronden op het programma. Het seizoen 2018-2019 start op donderdag 20 september met de groepsfase. De finale is op 29 mei 2019 in het Olympisch Stadion in Bakoe (Azerbeidzjan).
De uitzendingen rondom de live wedstrijden starten met een voorbeschouwing en worden achteraf uitgebreid geanalyseerd. Hoe het team van presentatoren en analisten eruit komt te zien wordt later bekendgemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.