Ads Top

Truphone introduceert databundels voor iPad-gebruikers in Nederland

Truphone introduceert nieuwe databundels voor Nederlandse iPad-gebruikers met Apple SIM. Hiermee kunnen iPad-gebruikers direct online gaan en blijven zij verbonden via het Truphone-netwerk. Thuis en in 44 landen en gebieden zonder internationale roamingkosten.

Als introductieaanbod geeft Truphone nieuwe klanten 100 MB data cadeau. Deze ‘try before you buy’ stelt iPad-gebruikers in staat om direct toegang te krijgen tot  4G-data op hun iPad, zonder dat hieraan verplichtingen vastzitten.

De introductie in Nederland valt samen met de uitrol van twee andere functies die vanaf nu wereldwijd beschikbaar zijn:

    Auto Renew: een handige manier om automatisch een nieuwe databundel aan te schaffen als de huidige verloopt of al is verbruikt. Met deze functie houd je een continue 4G-verbinding en is er een ingestelde limiet om budgetoverschrijding te voorkomen.

    Top Up Anytime: extra data toevoegen zonder te moeten wachten tot je bundel verloopt – waar of wanneer dan ook. Creëer een eenvoudig te beheren rij aan databundels en zorg ervoor dat je nooit zonder data zit.

De databundels van Truphone zijn naast Nederland in vier landen – Polen, Spanje, Hongkong en het Verenigd Koninkrijk – aan te schaffen. Later in 2017 wordt dit aantal verder uitgebreid, voortbouwend op de visie van Truphone als eerste wereldwijde mobiele provider.

1 opmerking:

  1. Pas op, Truphone bereik is slecht, ookal gebruiken ze KPN of Vodafone network. Hun service is nog veel slechter

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.