Ads Top

Canon claimt 'beste PowerShot G-serie camera ooit'

Canon Europe introduceert het nieuwste topmodel in haar PowerShot G-serie: de PowerShot G1 X Mark III. Deze vervanger van de G1 X Mark II combineert de beeldkwaliteit van een Canon-EOS DSLR met de compacte vormgeving van een PowerShot.

De PowerShot G1 X Mark III biedt het flexibele gebruik van een EOS in de compacte body van een PowerShot-model. Deze camera voelt volgens Canon niet alleen goed tijdens het gebruik, maar heeft ook de bekende, intuïtieve bediening van een DSLR.

Bovendien kan de PowerShot G1 X Mark III volledig worden aangepast aan de eigen gebruikswensen. De camera heeft een centrale, ingebouwde Electronic Viewfinder (EVF) die is geoptimaliseerd voor hoge resolutie weergave via een Organic EL-display dat 2,36 miljoen beeldpunten telt.

De PowerShot G1 X Mark III weegt slechts 399 gram en is 14,8 mm dunner en ongeveer 19 procent kleiner dan de G1 X Mark II.

De PowerShot ondersteunt registratie van Full HD 60p movies in MP4. De trillingvrije beelden zijn het resultaat van Dual Pixel CMOS AF en 5-assige Advanced Dynamic IS. Dynamic IS corrigeert en stabiliseert videobeelden tijdens het filmen onderweg en Dual Pixel CMOS AF maakt de creatieve ‘focus pulls’ mogelijk die het geheel een cinematografisch effect geven. De PowerShot G1 X Mark III is de eerste Canon-compactcamera die naast de bekende time-lapse functie ook een panoramamodus biedt. Met een druk op de knop en een horizontale of verticale beweging van de camera kun je indrukwekkende panoramabeelden vastleggen die alle details haarscherp weergeven.

Dankzij de Eco-modus van de PowerShot G1 X Mark III kun je ook langer fotograferen en filmen. Deze Eco-modus zorgt dat de accu tot 25 procent langer meegaat. Langer fotograferen en filmen is ook mogelijk door de camera onderweg op te laden via de USB-poort van de oplader van een smartphone of via USB-compatibele accusets.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.