Ads Top

Officiële trailer voor Amazon’s actiekomedie Jean-Claude Van Johnson nu beschikbaar


Jean-Claude van Damme toont geen genade in de trailer voor Jean-Claude Van Johnson, de nieuwe Amazon Original actiekomedie.

Als je een politieke rivaal moet verslaan, een multinational moet vernietigen en een hele overheid uit de weg moet ruimen – en dat alles in het grootste geheim – is er maar één persoon die dat voor elkaar krijgt: een van de meest legendarische filmsterren ooit. Deze hoofdrol in Jean-Claude Van Johnson wordt gespeeld door niemand minder dan Jean-Claude Van Damme in de rol van “Jean-Claude Van Damme”. Een wereldwijde martial arts en filmsensatie die tegelijkertijd, onder de simpele alias ‘Johnson’, werkt als de gevaarlijkste undercover aannemer ter wereld. Het goede nieuws voor alle bad guys is dat hij al jaren met pensioen is, maar na een ontmoeting met een verloren liefde is hij terug in het spel… en deze keer dodelijker dan ooit. Waarschijnlijk.

In Jean-Claude Van Johnson spelen naast Van Damme ook Kat Foster (Your Family or Mine), Moises Arias (The Middle), en Phylicia Rashad (Creed).

Het eerste seizoen van Jean-Claude Van Johnson is vanaf 15 december exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.