Ads Top

Samsung Galaxy S8: beste scherm van dit moment (i.m.)

In het voorjaar van 2017 kwam Samsung met een nieuw vlaggenschip: De Galaxy S8. Deze smartphone draait, zoals we gewend zijn van Samsung, op Android en is uiteraard voorzien van een afgewerkt en strak design. Ook de binnenkant is wat je van het vlaggenschip van één van de grootste smartphonemerken mag verwachten. De kwaliteit wordt opnieuw naar een hoger niveau getild. Het infinity display is bij de meeste gebruikers ongekend populair!

Infinity display
Toen Samsung met de AMOLED schermen kwam, was iedereen laaiend enthousiast. En om eerlijk te zijn: het Infinity scherm waar de Galaxy S8 gebruik van maakt, is nóg beter. De schermranden zijn subtiel afgewerkt, zodat je met het scherm uit amper kunt zien waar de schermranden ophouden. De kleuren worden haarscherp weergeven en het scherm vult haast de gehele voorkant van de smartphone. Het is zonder twijfel het beste scherm op dit moment. Overigens is het door de grootte ook een erg kwetsbaar scherm. Samsung Galaxy S8 hoesjes zijn daarom ook absoluut geen overbodige luxe om je smartphone te beschermen wanneer je deze stoot of laat vallen.

Camera
De critici waren laaiend enthousiast over de camera in de Galaxy S7. Daardoor heeft Samsung niet al te veel veranderd aan de camera. toch zijn er duidelijk verbeteringen te zien. Doordat de framerate van het beeld hoger ligt, krijgen de foto's een natuurlijkere indruk. Dit is vooral goed te merken wanneer je een foto wil maken van een bewegend object. Ook de dynamiek is sterk verbeterd waardoor je veel minder last hebt van overbelichting bij de foto's.

Accessoires
Bij iedere smartphone zijn vele verschillende accessoires beschikbaar. Je kunt niet alleen Samsung Galaxy S8 hoesjes bestellen, maar ook accessoires die je gebruikt om betere foto's en filmpjes te maken met je Galaxy S8. Wat dacht je bijvoorbeeld van een statief om zo weinig mogelijk beweging in filmpjes en foto's te krijgen? Ook is het daarmee handiger om video's van jezelf te maken om bijvoorbeeld te vloggen. Verder kun je ook extra lenzen kopen voor op de camera van je Galaxy S8. Kijk eens rond in de winkel of online bij bijvoorbeeld Knaldeals.com

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.