Ads Top

Ziggo Sport en Max Verstappen continueren samenwerking

Ziggo Sport en Max Verstappen hebben ook komend Formule 1-seizoen de handen ineen geslagen. Verstappen zal veelvuldig zijn opwachting maken in de verschillende programma’s rondom de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport. Ook zal hij, na afloop van de meeste races op maandag, via een Skype verbinding of door live aanwezig te zijn in de studio te gast zijn in het Ziggo Sport programma ‘Peptalk’.

Vanaf maandag 27 maart wordt dat programma iedere maandag van 19:30 uur tot 20:30 uur op Ziggo Sport uitgezonden. ‘Peptalk’ wordt na afloop van een raceweekend ook nog voorafgegaan door een samenvattingsprogramma met de laatste nieuwtjes waarin alle hoogtepunten van het weekend nogmaals de revue passeren. Dit programma begint om 19:00 uur en zal door Olav Mol vanaf locatie worden gepresenteerd en wordt zowel op Ziggo Sport als op Ziggo Sport Select uitgezonden.

Ziggo Sport start Formule 1 talkshow

Het Formule 1-weekend begint dit jaar op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select al op vrijdag. In de nieuwe Formule 1-talkshow ‘Formule 1 Café’ zal Rob Kamphues vanaf 22:00 uur samen met onder andere Robert Doornbos en Tom Coronel vooruitkijken naar de komende race. Olav Mol en Jack Plooij zullen vanaf het circuit hun bijdrages leveren. Bovendien zendt Ziggo Sport het wekelijkse ‘1-op-1’ interview van Mol met Verstappen uit en zijn er beelden te zien van de eerder verreden vrije trainingen. De eerste uitzending van ‘Formule 1 Café’ is vrijdag 24 maart.

Alle vrije trainingen zijn uitsluitend rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Select. De meeste kwalificaties op zaterdag en alle Formule 1-races op zondag zijn rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Uiteraard maakt Ziggo Sport de kwalificaties en de races ook beschikbaar in het Ziggo Sport Totaal pakket, te ontvangen bij alle distributeurs in Nederland.

In de Ziggo Sport studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues naast Robert Doornbos en Tom Coronel iedere Formule 1-race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt. Het is voor Formule 1-liefhebbers mogelijk om zowel het ‘Formule 1 Cafe’ op vrijdag als het programma rondom de race op zondag als publiek bij te wonen.

De eerste race van het nieuwe seizoen, vanuit Albert Park Melbourne, is op zondag 26 maart. De eerste vrije training is twee dagen eerder op vrijdag 24 maart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.