Ads Top

'Artistieke fotostudio in je handen'

Een artistieke fotostudio in je handen, zo noemt Huawei zijn nieuwste smartphone P10. Het toestel kent aan de achterzijde de vernieuwde dubbele camera en is ook aan de voorzijde uitgerust met een Leica camera. Met een 12-megapixel RGB sensor, een 20-megapixel monochrome sensor en verbeterde fusion algoritmes, levert de Huawei P10 volgens de fabrikant ‘superieure technische en artistieke fotografie-functies op de smartphone’.

Om gebruikers te helpen met het personaliseren van foto’s, heeft Huawei’s P10 een speciale 3D gezichtsdetectietechnologie voor portretfuncties. Deze nieuwe technologie maakt gebruik van 190 punten gedetailleerd identificatie punten voor snelle en precieze gezichtsherkenning.

Daarnaast bevat de Huawei P10 een auto-sensing algoritme dat natuurlijke belichting volgt en automatisch de opname configuratie aanpast. Wanneer de Leica camera aan de voorkant wordt gebruikt, kan de Huawei P10 meteen zien wanneer een gebruiker een selfie maakt of een groepsselfie. Wanneer het apparaat een groepsselfie detecteert, verandert het automatisch naar een wide-angle mode.

Beide toestellen (de reguliere en Plus versie) beschikken over bokeh voor zowel kleur als zwart-wit beelden. Door het gebruik van een nieuw zogenoemd depth-of-field algoritme, creëert bokeh scherpe en levendige kleuren, maar behoudt op de achtergrond wazig of out-focus.

Huawei P10 bevat bovendien de Highlights functie. Deze lokale fototechnologie die fotoalbums ontwikkelt gebaseerd op mensen, plekken en events en uitgebreide videomogelijkheden biedt, is ontwikkeld in samenwerking met GoPro.

De Huawei P10 is beschikbaar in Nederland vanaf 24 maart 2017 voor een consumentenadviesprijs van 599 euro. De Huawei P10 Plus is te koop vanaf 10 april 2017 voor 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.