Ads Top

Nieuwe Kinepolis-app beschikbaar in Nederland

Met de internationale lancering van de nieuwe Kinepolis-app zijn nu ook de Nederlandse Kinepolis en Wolff Bioscopen toegevoegd.

De Kinepolis app geeft toegang tot de filmagenda van alle Nederlandse Kinepolis en Wolff Bioscopen. Vanaf maart 2017 wordt ook de programmering van Utopolis eraan toegevoegd.

De bioscopen vertonen naast films namelijk ook regelmatig alternative content, zoals opera, ballet en concerten. Daarnaast zijn er filmgerelateerde events, waaronder de Ladies Night, de Kleuterbioscoop en Cine+. In de mobiele app zijn deze evenementen goed zichtbaar naast de reguliere programmering.

Groot voordeel van de app is het gemak waarmee de gebruiker tickets kan aanschaffen. Via het persoonlijke My Kinepolis-account worden deze tickets rechtstreeks afgeleverd in de app. Het ticket in de app bevat een barcode die gescand kan worden in de bioscoop. Film en bioscoop kiezen, betalen en ticket ontvangen: voortaan kan alles met een paar klikken via de Kinepolis-app.

De vernieuwde Kinepolis-app voor Android en iOS-gebruikers werd ontwikkeld door Bazookas, een agentschap dat deel uitmaakt van de Cronos group. De app is gelijktijdig gelanceerd in Nederland, België, Spanje en Frankrijk. In de toekomst zullen nog meer mogelijkheden aan de app toegevoegd worden zoals de mogelijkheid om zaken te melden aan het bioscooppersoneel tijdens het bioscoopbezoek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.