Ads Top

Samsung lanceert Galaxy Tab S3 tablet

Samsung heeft in Barcelona de Galaxy Tab S3 tablet aangekondigd. De tablet is met een 9,7 inch Super AMOLED display en quad speakers volgens Samsung perfect voor het kijken van films en het spelen van games.

De Tab S3 ondersteunt onder meer HDR (High Dynamic Range) Video Content. Dat zorgt voor realistische kleuren en levendige digitale content.

De Tab S3 heeft verder een 13-megapixel achtercamera met autofocus en een 5-megapixel camera aan de voorkant. De tablet heeft fast-charge met tot 12 uur video playback en het geheugen is eenvoudig uit te breiden. Ook ondersteunt de tablet het gebruik van Pogo keyboards.

Dankzij 4K video playback is het kijken van films volgens Samsung een bioscoopachtige ervaring. Ook is de Galaxy Tab S3 de eerste Samsung tablet met quad-stereo speakers, waarbij AKG van Harman zorgt voor de techniek. n van HDR-video’s eenvoudig.

De Galaxy Tab S3 is verder geoptimaliseerd voor het spelen van games.

De Galaxy Tab S3 is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland, maar vanaf 27 februari vooruit te bestellen via de website van Samsung. De verkoopadviesprijs bedraagt 679 euro voor de Wifi-versie en 769 euro voor de versie met 4G.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.