Ads Top

Nieuwste Philips Moda scherm: Dunne looks en Ultra Wide Color

MMD kondigt een nieuw scherm van 24 inch uit de Moda design-serie aan. De 245C7QJSB is niet alleen het dunste scherm ooit voor de fabrikant, het scherm bevat ook een flinterdun frame dat voor minder afleiding en maximale concentratie zorgt.

Het nieuwe scherm heeft een elegant voorkomen. De minimalistische looks worden afgemaakt door het dunne frame: de buitenste rand van drie zijden is niet dikker dan 2,5 millimeter. Het randloze design maakt de 245C7QJSB ook een goede keuze voor gebruikers die houden van entertainment, omdat het scherm video’s en beelden meer ruimte geeft en ideaal is voor het creëren van een multi-display setup.

Met de 1920 x 1080 resolutie van Full HD levert het scherm een helderheid voor de kleinste details, en een breed kleurengamma door de Ultra Wide Color-technologie. Het scherm is uitgerust met zowel HDMI als een DisplayPort voor een snelle dataoverdracht.

Het nieuwe Philips 245C7QJSB C-Line scherm, met een adviesprijs van 219 euro, is verkrijgbaar in de meeste elektronicawinkels.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.