Ads Top

Sony lanceert 's werelds snelste SD-kaart: de SF-G

Sony introduceert een nieuwe serie high-performance geheugenkaarten. De SF-G is de ideale aanvulling voor de DSLR of spiegelloze camera. De schrijfsnelheid tot 299MB/s garandeert een continue burstopnamen voor beelden met een hoge resolutie bij camera’s die UHS-II ondersteunen.

De nieuwe geheugenkaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB of 128GB. Een vernieuwd algoritme voorkomt verlies aan schrijfsnelheid, zelfs na herhaaldelijke burstopnamen. Daarnaast draagt het algoritme bij aan de burstopnamesnelheid van de camera.

Een andere eigenschap van deze SD-kaart is de snelle leessnelheid tot 300MB/s. Gekoppeld aan een geheugenkaartlezer, kunnen de kaarten grote volumes en bestandsformaten snel overzetten naar een computer, waardoor professionals efficiënter kunnen werken.

In combinatie met de SF-G introduceert Sony een nieuwe geheugenkaartlezer (model MRW-S1). De kaartlezer heeft een ingebouwde SuperSpeed USB (USB3.1 Gen. 1) standaard A-poort voor een draadloze pc-verbinding, waardoor de bestanden nog sneller gekopieerd kunnen worden dan wanneer deze via de SD-sleuf op een pc worden gekopieerd.

De nieuwe SF-G SD-kaarten zijn vanaf maart 2017 verkrijgbaar in de Benelux. De MRW-S1kaartlezer zal vanaf april 2017 verkrijgbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.