Ads Top

Canon’s nieuwe spiegelloze camera

Canon introduceert de EOS M6. Dit nieuwe model binnen de EOS M-familie is een compact uitgevoerde, spiegelloze Canon-camera vol high-end eigenschappen.

Dankzij Canon’s DIGIC 7 kun je alles vastleggen – van zonnige zomerse dagen tot donkere winteravonden. Het vermogen van deze beeldprocessor garandeert dat de opnamen meer kleurnuances en details bevatten, ongeacht de belichting waarmee ze zijn gemaakt. De ingebouwde 5-assige videostabilisatie van videobeelden garandeert vloeiende, trillingvrije Full HD 60p opnamen die ook stabiel blijven wanneer jij in beweging bent. Je kunt dit verder beteren door een lens met Dynamic IS te gebruiken, zoals de EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Canon introduceert ook de Electronic Viewfinder EVF-DC2, een compacte en lichtgewicht externe elektronische zoeker voor zowel compatibele EOS M-camera’s – waaronder de EOS M6 – als een reeks van PowerShot-modellen. De nieuwe 0.39-type zoeker is voorzien van een display met 2,36 miljoen dots dat elk detail weergeeft.

De Electronic Viewfinder EVF-DC2 toont bewegingen in real time en heeft een verversingssnelheid van 120 fps. Daarmee maakt de EVF-DC2 het gemakkelijk om – afhankelijk van je onderwerp – bij fotografie snel te wisselen tussen scherm en zoeker door eenvoudigweg de camera omhoog te brengen naar je gezicht. Met een gewicht van slechts 29 gram is deze compacte zoeker perfect voor in de tas van EOS M6-fotografen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.