Ads Top

Klachtafhandeling Ditistv.nl onder de loep

De Consumentenbond roept gedupeerden van Ditistv.nl op hun ervaringen met de klachtenafhandeling van Ditistv.nl te delen. In reactie op een dagvaarding van de Consumentenbond, claimt Ditistv.nl de meeste klachten te hebben opgelost of dat snel te zullen doen. Eerdere beloften van het bedrijf bleken echter loos.

De Consumentenbond ontvangt veel klachten over Ditistv.nl dat via internet mediaspelers voor streamingtelevisie verkoopt. Gedupeerden melden dat ze na betaling hun bestelling niet ontvangen, of dat ze geen geld terugkrijgen wanneer ze een niet-goedwerkende mediaspeler terugsturen. Sommigen wachten al maanden op hun geld. Als blijkt dat Ditistv.nl toch nog te veel klachten niet op de juiste wijze heeft afgehandeld, start de Consumentenbond een rechtszaak tegen dit bedrijf.

Bart Combée, directeur Consumentenbond: ‘Er lijkt enige beweging te komen in
de klachtafhandeling, maar we zien dat Ditistv.nl in veel gevallen slechts toezeggingen doet aan gedupeerden. Ze zeggen bijvoorbeeld de apparatuur alsnog te leveren of bedragen terug te storten, maar daden blijven uit.’ De Consumentenbond vraagt nu aan gedupeerden om via Klachtenkompas (het klachtenforum van de Consumentenbond) of onder dit bericht te laten weten of de klacht naar wens is afgehandeld.
1 opmerking:

  1. Ondertussen na een jaar geleden de klachten ingediend te hebben bij DITV, de moed maar opgegeven. Na aantal mailwisselingen nooit meer een reactie gehad. Ook de negatieve feedback van de Facebook pagina verwijderd en als persoon zijnde ook geblokkeerd om nog lid te blijven van de FB pagina.

    Op geen enkele wijze ooit gecompenseerd en uit wanhoop maar een ander besturingssysteem aangeschaft.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.