Ads Top

Acer brengt nieuwe monitoren op de markt

Acer kondigt de beschikbaarheid aan van de Acer BE240Y, BE270U en BE270UA monitoren, met adembenemende beelden dankzij haarscherpe FHD- en briljante WQHD-resoluties. Het ZeroFrame-ontwerp is verpakt in 24- en 27-inch panelen.

Deze geavanceerde displays onder meer bedoeld voor fotografen en videografen. Dankzij een IPS-paneel met een brede kijkhoek van 178 graden is de visuele samenwerking met anderen, aan gezamenlijke projecten of het delen van foto's en video's met vrienden, veel gemakkelijker.

Met picture-in-picture kunnen klanten een film of video bekijken tijdens het werken. Multi-streaming-technologie biedt ondersteuning voor maximaal drie extra monitoren via een enkele kabel door gebruik te maken van een video-hub of het in serie schakelen via DisplayPort. Het zero-frame-ontwerp zorgt voor een naadloze weergave van alle gekoppelde monitoren.

De BE270U en BE270UA hebben een 16:9 beeldverhouding, een 3502 cd/m helderheid en 16,7 miljoen kleuren, terwijl de BE240Y een helderheid van max. 2502 cd/m biedt. Een scherpe contrastverhouding van max. 100.000.000:1 en een 6 ms responstijd dragen bij aan de verbluffende beeldkwaliteit. Acer EyeProtect bevat diverse functies speciaal gericht op langdurig en intensief gebruik door bijvoorbeeld programmeurs, schrijvers en grafische ontwerpers om vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

De ergonomische, multifunctionele ErgoStand is kantelbaar van -5 tot 35 graden, zwenkt tot 60 graden, kantelt tot 5,9 inch en draait +90 graden. Het design is voorzien van een snelkoppelingsmechanisme dat de monitor snel van de standaard scheidt en kan via VESA-wandmontage worden gemonteerd om bureauruimte te besparen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.