Ads Top

Je smartphone mooi, goed en werkend houden (i.m.)

Een smartphone is een redelijk duur apparaat en reparatie kan behoorlijk wat kosten. Gelukkig zijn er een aantal tips waardoor ook jouw smartphone er goed uit blijft zien en goed blijft werken. Zo voorkom je hoge kosten, en dat is natuurlijk altijd prettig.

Is je telefoon toch eens gevallen en is er iets aan kapot gegaan? Geen probleem, want ze kunnen vrijwel altijd gerepareerd worden. Bijvoorbeeld de iPhone 7 plus. Een nieuwe telefoon, maar ook deze kan worden gerepareerd. Een iPhone 7 plus reparatie kan onder andere bij iphonekliniek.nl worden gedaan.

Voorkomen
De meest belangrijke tip is om je smartphone te beschermen door middel van een screenprotector. Hiermee verminder je de kans op een kapot scherm wanneer je plotseling je telefoon een keer laat vallen. Dat kan iedereen gebeuren, maar je wilt voorkomen dat je scherm in vele stukjes barst. Een screenprotector kost niet veel maar zorgt er wel voor dat jouw scherm beschermd is.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de achterkant van je smartphone heel te houden. Dit kun je het beste doen door middel van een hoesje. Een aanrader is dan een flipcase, waarbij zowel de voor- als achterkant van jouw smartphone beschermd zijn. Let op: investeer in een goed hoesje in plaats van te kiezen voor een hele goedkope. De duurdere hoesjes zijn gemaakt van sterker materiaal waardoor de kans kleiner is dat jouw telefoon daadwerkelijk beschadigd is als je hem toch eens laat vallen.

Deze tips gelden voor de buitenkant van je telefoon, maar om hem goed werkend te houden is ook nog een belangrijke tip, namelijk scannen. Net als via de computer, kun je op je telefoon virussen krijgen. Vergeet dus niet om een goede virusscanner te downloaden om ervoor te zorgen dat je geen virussen binnenhaalt wanneer je aan het surfen bent. Vergeet ook niet om regelmatig je telefoon even op te schonen. Verwijder foto's die niet goed zijn, verwijder berichten die je toch al gelezen hebt of kijk eens kritisch naar welke apps je eigenlijk niet gebruikt. Daarmee bespaar je namelijk behoorlijk wat opslagruimte. Het gevolg hiervan is dat je telefoon weer een stuk sneller werkt.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.