Ads Top

Geld voor camera dartpijl

Met een goede worp kun je eenvoudig spectaculaire foto’s en filmpjes maken. Met een crowdfundingactie zamelen Nederlandse studenten geld in om hun product op de markt te kunnen brengen. Met succes: halverwege de actie staat de teller al boven de 100.000 euro.

De dartpijl is ontwikkeld door studenten Nick Schijvens en Mark de Boer van de Universiteit Twente. Ze richtten het bedrijf AER op, dat de gelijknamige behuizing voor de camera zal gaan produceren. Inmiddels zijn collegastudenten Pablo Trautwein en Daan Wijdeveld tot het bedrijf toegetreden.

Je ziet tegenwoordig steeds meer dronebeelden. Aan drones kleven echter diverse nadelen. Zo zijn ze duur en mag er in verband de veiligheid niet overal mee vliegen. Daarom bedachten de makers van AER een andere oplossing die hier geen last van heeft. Bovendien is het gooien met AER een leuke activiteit die je samen kunt doen. Veel jongeren hebben een GoPro camera. Hier kun je fraaie beelden mee maken, maar luchtbeelden behoorden voor de meesten niet tot de mogelijkheden. AER brengt hier verandering in. Hij zorgt ervoor dat je nog meer uit je GoPro kunt halen: je kunt de camera gooien en er ondertussen beelden mee schieten. De lichtgewicht behuizing, gemaakt van een stevig schuimmateriaal, zorgt ervoor dat de camera niet kan beschadigen, dat de camera blijft drijven en dat de camera stabiel blijft in de lucht. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.