Ads Top

Rachel van Bommel en Vivian Opsteegh lanceren Girls in Film

Vanaf vandaag kunnen (vrouwelijke) filmliefhebbers terecht bij het nieuwe online entertainment magazine Girls in Film. Het platform is een initiatief van filmproducent Millstreet Films en biedt lezers een blik achter de schermen van film- en tv producties zoals De Held, Soof 2 en Nieuwe Buren. Ook zullen er nieuwe originele webseries te zien zijn. Oprichters van Girls in Film zijn Vivian Opsteegh en Rachel van Bommel.

Het nieuwe online magazine richt zich op vrouwen van 30-55 jaar. Op GirlsinFilm.nl kunnen ze genieten van unieke en herkenbare, filmgerelateerde content. Het team achter Girls in Film bestaat uit vrouwen werkzaam in en rond de filmwereld. Het platform zelf biedt daardoor naast filmtips en interviews, een kijkje achter de schermen met unieke eigen content.

Rachel van Bommel is producent en eigenaar van Millstreet Films. Ze produceerde onder andere bioscoophits als Soof, Loft, Rendez-Vous en Gooische Vrouwen: de Film en de serie Nieuwe Buren. Daarvoor was zij 15 jaar werkzaam in filmdistributie en bracht grote internationale producties uit als The Hunger Games, Twelve Years a Slave, Babel en Twilight.

Vivian Opsteegh heeft een brede ervaring in digitale media en content marketing. Van 2006 t/m 2009 was zij Head of Digital Media bij Viacom. Vanaf 2010 werkte zij als Managing Director van Social Embassy dat in 2012 onderdeel werd van Dentsu Aegis Network.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.