Ads Top

Acer introduceert nieuwe reeks Acer X1-projectoren

Acer heeft met de X1-serie een reeks nieuwe gunstig geprijsde projectoren aangekondigd. De serie bestaat uit drie modellen, de X115H, X125H en X135WH. Met volgens Acer een 'expressieve weergave, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en flexibele installatie'.

Kleuren zijn levensecht door de ColorBoost3D- en ColorSafe II-technologie. Met de ColorBoost3D-technologie kunnen bij het projecteren van 3D-content de vervaging van helderheid en kleurverschuivingen worden verminderd door het versterken van de helderheid van de kleur. Tegelijkertijd worden kleurverzadiging en kleurtemperatuur gecompenseerd.

De projectoren met ColorSafe II-technologie zijn volgens Acer vrijwel immuun voor kleurverval, zoals gele of groene tinten op het projectievlak. Deze technologie maakt gebruik van een dynamische RGB-versterkingsregeling om kleuren langer natuurgetrouw te houden, zelfs na langdurig gebruik. Tevens brengt dit substantieel minder kosten met zich mee.

Alle modellen van de X1-serie kunnen aan het plafond worden gemonteerd en het beeld van de beamer kan eenvoudig 180 graden in de juiste richting worden gedraaid. De 40 graden verticale Keystone-correctie zorgt ervoor dat bij een schuine projectie het publiek ook een rechthoekig beeld ziet, in plaats van een trapeziumvorm.

De X1-modellen zijn voorzien van een lampmodule die nu vanaf boven wordt geladen, in tegenstelling tot het conventionele design waarbij de lamp vanaf de onderzijde wordt geplaatst. Zelfs wanneer de projector aan het plafond is gemonteerd, kan de lamp eenvoudig worden vervangen zonder de projector te demonteren van het plafond,

De Acer X1-serie is verkrijgbaar vanaf midden augustus. De X115H zal beschikbaar zijn vanaf 349 euro, de X125H vanaf 399 euro en de X135WH vanaf 479 euro.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.