Ads Top

KPN Presenteert: de sportzomer van 2016

Deze zomer brengt KPN Presenteert een serie tv programma’s met een 'unieke kijk' op het olympische circus en de grote wielerrondes, speciaal voor álle klanten van KPN. In de nieuwe 12-delige serie Me, Myself & Rio portretteren Thijs Zonneveld en Filemon Wesselink zes olympische sporters tijdens en na de Spelen in Rio. Clubhuis 16, het reeds bestaande KPN Presenteert-sportprogramma, zendt driemaal uit vanaf de Olympic Experience in Scheveningen en voor de Tour gaat Filemon voor een verslag naar Frankrijk. Het KPN Presenteert-programma Onze Helden volgt 13 olympische sporters in hun voorbereidingen in het buitenland en het wielerprogramma InCycle.nl staat in het teken van de Tour de France en de Olympische Spelen.

Ook zendt KPN Presenteert een documentaire over Marianne Vos uit. Makers Barbara Barend en Jasper Faber volgen Marianne op haar weg naar Rio en kijken met haar terug naar tien succesjaren en een jaar zonder fiets.

De programma’s zijn on demand te bekijken en vanaf 1 juli ook te zien op kanaal 18. Op kpn.com/presenteert staan van verschillende programma’s de leukste fragmenten online en zijn tijdelijk hele afleveringen voor iedereen gratis te bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.