Ads Top

Telegraaf arriveert op Apple TV

De Telegraaf introduceert een nieuwe Apple TV app die toegang biedt tot (een deel) van de online videocontent van de verschillende merken van de Telegraaf Media Groep (TMG). Ook worden via de app ongeveer veertig Telesport Today The road to Rio-afleveringen vertoond in aanloop naar de Olympische Spelen. Het is een eerste stap die past bij de eerder door TMG aangekondigde plannen om een volwaardig online televisieaanbod te introduceren op het gebied van nieuws en sport.

De Telegraaf Apple TV app is vanaf 23 juni te downloaden in de App store en bevat content van onder andere De Telegraaf, Telesport, Vrouw, Privé, Autovisie en DFT. De app wordt voortdurend bijgewerkt met het laatste nieuws en de video’s zijn ook op een zelfgekozen moment terug te kijken. Om de app voor iedereen toegankelijk te maken, is er een speciale Apple TV-aanbieding: De Telegraaf abonnees krijgen via de site van De Telegraaf een korting van € 30 bij aanschaf van een Apple TV (4e generatie).

De ervaringen die nu worden opgedaan, dienen als basis om het toekomstige platform voor het online televisieaanbod straks optimaal in te kunnen richten. Dat moet uiteindelijk de door TMG gewenste versnelling in de beweging ‘van woord naar beeld’ realiseren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.