Ads Top

Rollei lanceert nieuwe statieven voor extreme outdoor omstandigheden

Camerafabrikant Rollei lanceert een nieuwe serie statieven speciaal voor extreme outdoor activiteiten: de Rock Solid Carbon. De drie modellen in deze serie onderscheiden zich vanwege de stabiliteit en het hoge draagvermogen. Afhankelijk van het model kan het statief een camera met opbouw van 16 tot 24 kilogram dragen.

De Rock Solid Carbon leent zich ook goed voor werken op een ruwe of ongelijke ondergrond. De meegeleverde spikes bieden fotografen de nodige stabiliteit op ieder terrein. Tevens kunnen de poten van het statief in verschillende standen worden vergrendeld. Bovendien beschikken de statieven over een corrosiebestendige laag, waardoor ze ook bestand zijn tegen warmte, kou, zand en zout water.

Rollei brengt drie modellen op de markt: Alpha, Beta en Gamma. Alle drie de statieven zijn gemaakt van 7 lagen kruislings geweven carbon. Dit maakt het statief zeer licht en zorgt tevens voor een optimale trillingsdemping. Hierdoor is de Rock Solid Carbon zeer geschikt voor landschapsfotografie. Alle statieven worden geleverd met een opbergcase, drie spikes en drie inbussleutels.

De Rock Solid statieven zijn verkrijgbaar in drie modellen: Alpha, Beta en Gamma.

The Rock Solid Carbon Alpha is verkrijgbaar voor 499,99 euro, de Beta voor 399,99 en de Gamma 329,99. Alle drie de statieven zijn vanaf 10 maart verkrijgbaar in de winkels en in de webshop van Rollei.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.