Ads Top

Philips AudioBoost koptelefoon ideaal voor tv

Gibson Innovations toont zijn Philips AudioBoost draadloze TV koptelefoons. Met name voor ouderen is dit een ideale oplossing. Zij kunnen gemakkelijk het geluid van hun tv verbeteren zonder ingewikkelde set up.

De set up is erg simpel. Je verbindt de transmitter namelijk met de RCA of optische poort van de tv. Iedere keer dat je vervolgens de koptelefoon draagt, gaat de auto tune-functie aan zodat hij het beste audiokanaal kiest.

De koptelefoon is ook beschikbaar als duo-versie. Hierbij krijgt men twee aparte headsets. De batterij gaat tot wel 10 uur mee. Hij gaat automatisch aan als je hem in je oren doet en gaan ook automatisch weer uit als je hem afzet. Als je hem niet gebruikt, kun je hem in zijn docking station zetten zodat hij op kan laden.

Alle televisies met een digitale of analoge output kun je verbinden met de Philips Audioboost koptelefoon. De koptelefoons hebben een aanpasbare qualizer en kunnen geluid versterken zodat het geluidsniveau per oor aangepast kan worden. Tot vier Audioboost koptelefoons kunnen per transmitter verbonden worden aan een tv.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.