Ads Top

Nieuwe app Delta nu beschikbaar

Vanaf vandaag is de bètaversie van de nieuwe DELTA TV-app in de appstores van Apple en Android beschikbaar. Het betreft een volledig nieuwe app met meer zenders voor alle klanten van DELTA/ZeelandNet en met nieuwe interactieve functionaliteiten voor klanten met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement van DELTA/ZeelandNet.

Doel is om de app met behulp van ervaringen van gebruikers door te ontwikkelen zodat nog voor de zomer updates uitgevoerd kunnen worden.

Alle internetklanten van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken via tablet of smartphone. Er zijn meer zenders uit het Standaardpakket van DELTA TV op de nieuwe app beschikbaar;

De app is in heel Nederland altijd en overal via alle internetverbindingen beschikbaar. Het gebruik van de oude app was beperkt tot een ZeelandNet-internetverbinding.

Voor klanten van DELTA/ZeelandNet met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement zijn drie nieuwe interactieve toepassingen beschikbaar:
- Programma Gemist (programma’s tot zeven dagen terugkijken);
- Begin Gemist (programma opnieuw starten als het al is begonnen);
- Opnemen (programma’s opnemen).
Deze nieuwe interactieve toepassingen komen nog voor de zomer ook beschikbaar
- op de TV bij klanten thuis: via kanaal 12 van DELTA, via de Interactieve HD-
ontvanger en via Google Chromecast.
- bij twee nieuwe abonnementen TV + internet (dus zonder vaste telefonie)

Alle gebruikers van de nieuwe DELTA TV-app zullen voor gebruik moeten inloggen met hun DELTA-account. Ruim 80.000 DELTA-klanten hebben al een DELTA- account voor MijnDELTA.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.