Ads Top

OnLive Gaming nu beschikbaar

OnLive heeft de OnLive Game Service beschikbaar gemaakt in Nederland, België en Luxemburg. Met deze dienst is het mogelijk om honderden gevestigde games te spelen op vrijwel ieder apparaat met internet, zoals de nieuwste Philips tv’s met Android, lichte laptops, Macs en Android-tablets en -smartphones.

Gamers in de Benelux kunnen zich nu aanmelden voor verschillende OnLive-abonnementen: OnLive CloudLift en PlayPack. Na het aanmaken van een OnLive-account is er een gratis proefperiode van zeven dagen. Het OnLive PlayPack-abonnement van 7,95 euro per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet. Het nieuwe CloudLift-abonnement kost 5.95 euro per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games en MMO-toptitels op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download. OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van 9,95 euro per maand.

De OnLive-abonnementen – met meer dan driehonderd actie-avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels, allemaal in eersteklas consolekwaliteit – zijn nu verkrijgbaar in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, België, Luxemburg en Nederland. In 2015 staat de uitrol in meer landen op het programma.

Op de IFA, Europa’s grootste consumentenelektronicabeurs, kondigde OnLive afgelopen september aan te gaan samenwerken met TP Vision. Het gevolg hiervan is dat de OnLive-app nu op alle nieuwe Philips-tv’s met Android is geïnstalleerd, waardoor het aansluiten van een controller volstaat om de nieuwste games op de televisie te spelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.