Ads Top

HEMA komt met eigen tablets en smartphones

HEMA gaat vanaf begin december smartphones en tablets onder eigen naam verkopen. Voorlopig gaat het om twee smartphones en twee tablets met een min of meer kale versie van Android 4.4.

De HEMA smartphone H3 heeft een 4.5 inch qHD scherm en heeft 4 GB geheugen dat uit te breiden is met 64 GB. Het toestel is uitgerust met een 5 megapixels camera en een 2 megapixels front camera. De smartphone H3 kost 100 euro. De HEMA smartphone H5 heeft een 5 inch HD scherm, 32 GB geheugen en een 8 megapixels camera. De smartphone H5 kost 159 euro.

De HEMA tablet H8 heeft een 8 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uit te breiden is met 32 GB. Het toestel is uitgerust met een 5 megapixels camera en een 2 megapixels front camera. De tablet H8 kost 125 euro. De HEMA tablet H10 heeft een 10 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uit te breiden is met 32 GB, 5 megapixels camera en 2 megapixels front camera. De tablet H10 kost 159 euro. Beide tablets beschikken over een belfunctie.

De toestellen worden aangeboden met twee jaar garantie en zijn simlockvrij waardoor gebruikers hun eigen provider kunnen kiezen.. De toestellen zijn aan te vullen met bijpassende accessoires. En gaat het toestel stuk? Dan heeft HEMA haar eigen reparatieservice.

HEMA wil niet kwijt wie de budgetsmartphones en tablets heeft ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.