Ads Top

Tour de France 2014: live en multimediaal bij de NOS

De NOS doet van zaterdag 5 juli tot en met zondag 27 juli via radio, televisie, internet, de NOS-app en NOS Teletekst rechtstreeks verslag van ’s werelds grootste wielerronde. Alle etappes zijn rechtstreeks te volgen via Nederland 1 en NOS.nl en worden ook dit jaar voorzien van commentaar door het duo Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot.

NOS.nl fietst live mee met de renners, op de speciaal aan de Tour gewijde NOS-site www.nos.nl/tour2014. Dagelijks is er vanaf de start een live-blog, dat ook via Twitter is te volgen. De live-uitzendingen van zowel televisie als radio worden gestreamd en op de site zijn ook alle nieuwsberichten, klassementen en reacties (in woord en beeld) terug te vinden. Verder houden de NOS-verslaggevers vanuit Frankrijk weblogs bij over hun wieler- en Tour- belevenissen in la douce France.

Via de NOS-app kijk je alle etappes live en integraal mee, ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws en kijk je alle hoogtepunten en uitzendingen terug. Navigeer op je mobiel naar http://nos.nl/app. Als je geen geschikt toestel hebt, kun je de Tour volgen op onze mobiele website: http://m.nos.nl/sport/wielrennen.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.