Ads Top

Logitech Harmony introduceert nieuwe functies

Logitech komt met een software update van zijn Harmony-producten, de Logitech Harmony Ultimate en Logitech Harmony Smart Control. Hierdoor is het mogelijk om nog meer apparaten te bedienen. Zo kunnen vanaf nu ook de draadloze HiFi-speakers van Sonos bediend worden met de universele afstandsbedieningen van Logitech, ongeacht waar de speakers zich in huis bevinden. Naast een volledige bediening van het systeem en het volume, heeft de gebruiker aan de hand van het touch-kleurenscherm van de Harmony Ultimate of tablet en/of smartphone ook toegang tot zijn Sonos-afspeellijsten met favoriete muziek.

De nieuwe Harmony App biedt daarnaast de mogelijkheid tot het geven van gesproken zoekopdrachten, waardoor het zoeken naar content nog sneller gaat. Afhankelijk van het besturingssysteem zorgen de Siri-spraakherkenningsoftware of Android Speech Recognition voor de spraakherkenning.

De software-update zorgt ook voor een verbetering van het installatie-proces voor alle producten die compatibel zijn met de Harmony Hub. Tijdens de installatie worden de apparaten op het netwerk zoals de Philips Hue-lampen, Roku- en Sonos-speakers automatisch gedetecteerd, waardoor configureren makkelijker is.

De gratis software-update is beschikbaar vanaf 9 juni 2014.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.