Ads Top

Eye-Fi Connected nu beschikbaar

Eye-Fi laat weten dat meer dan 300 digitale cameramodellen nu worden geleverd met geïntegreerde Eye-Fi Connected functionaliteit. Daarmee is de Eye-Fi Connected nu de meest gebruikte technologie voor het verbinden van digitale camera’s met een draadloze SD-kaart.

De Eye-Fi Connected firmware is geïntegreerd in de camera, zodat de Eye-Fi SD-kaart meteen zal worden herkend wanneer hij wordt geplaatst. Dankzij deze functionaliteit kan de fotograaf de draadloze instellingen vanuit het menu van de camera zelf beheren, voor het naadloos en draadloos overzetten van foto’s naar smartphone, tablet of pc. Eye-Fi Connected camera’s bieden onder meer de mogelijkheid om de WiFi-zender aan en uit te zetten, in te stellen wanneer de foto’s worden overgezet en de mogelijkheid het energiegebruik te reguleren voor een langere levensduur van de accu.

Eye-Fi Connected wordt gebruikt door vrijwel elke fabrikant van digitale camera’s, waaronder Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic, Casio, Ricoh, Pentax, JVC, Olympus en Panasonic – wat neerkomt op bijna 100 procent van alle digitale single lens reflex camera’s (DSLR) die in 2014 verkocht zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.