Ads Top

Kabels opruimen doe je zo

Bluelounge is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg. De producten van deze internationale designerstudio bieden een 'opgeruimde oplossing' voor alledaagse problemen op het werk en thuis. Denk aan chaotische bureaus, een wirwar van kabels of lelijke stekkerblokken;

Hoe meer apparaten, hoe meer kabels. Oplaadsnoeren, stroomkabels en USB-stekkers; het kan snel een rommel worden. Met de CableDrops van Bluelounge ruim je ze op de stijlvolste manier op. Plak ze aan de zij- of bovenkant van je bureau, nachtkastje of muur, klik de kabel vast en je bent ze nooit meer kwijt nadat je bijvoorbeeld je laptop hebt opgeladen. Er is ook een CableDrop Mini voor de kleinere kabels.

Er zijn van die plekken in huis waar veel kabels bij elkaar komen in een stekkerblok. Bepaald niet de mooiste plek, dus werk je het blok weg achter boeken of de kast bijvoorbeeld. Met de CableBox heb je echter een stijlvolle oplossing voor je stekkerblok te pakken. Het stekkerblok gaat in de doos en alle kabels laat je er netjes aan één zijde uitkomen. Zo beperk je het aantal in de knoop zittende kabels in het zicht en geef je jouw huis een opgeruimde touch. De CableBox is verkrijgbaar in twee maten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.